Spuiterij Jansen

Keuken Vernieuwen | Overspuiten

Wij kunnen uw bestaande keuken een tweede leven geven door deze in onze professionele meubelspuiterij over te spuiten. Uw keukenkastjes en lades zien er weer als nieuw uit. Alle objecten worden in de spuiterij liggend overgespoten nadat deze een grondige schuurbehandeling ondergaan zijn. U kunt kiezen uit verschillende afwerkingen, ieder met een uniek effect. Uw keuken wordt dus niet alleen vernieuwd, maar krijgt tevens een compleet nieuwe uitstraling.

Hoogglans

Als u graag een moderne uitstraling aan uw keuken wilt geven, dan is de afwerking hoogglans wellicht voor u de beste keuze. De professionals in onze meubelspuiterij beheersen het hoogglans spuitwerk tot in de puntjes. Met de nieuwe lak die na de behandeling gepolijst wordt krijgt u een schitterend resultaat.
keuken vernieuwen hoogglans
Dankzij onze mengmachines kunnen we iedere gewenste kleur opleveren. De behandeling wordt begonnen door uw keukenkastjes en lades eerst zorgvuldig en grondig te schuren. Vervolgens wordt er een basis gelegd in de vorm van een polyester grondlaag die styreenvrij is en niet inzakt. Uiteindelijk wordt de hoogglans lak van uw keuze op de kastjes gespoten.

Hoogglans keuken voor:

Hoogglans keuken na:

Zijdeglans

Een andere mogelijkheid die u heeft als u uw keuken wilt vernieuwen is kiezen voor een zijdeglans. Wij gebruiken uitsluitend tweecomponentenlakken die zorgen voor het beste resultaat. Keukenkastjes van hout, MDF, metaal of kunststof kunnen perfect in zijdeglans overgespoten worden.
keuken vernieuwen zijdeglans
Wij werken vanuit twee locaties; Nuenen in Noord-Brabant en Kinrooij in België. Op beide locaties kunnen wij zowel hoogglans als zijdeglans verzorgen.

Beits

Tenslotte is het beitsen van een bestaande keuken ook een veelgevraagde mogelijkheid. Met een beits wordt de houtstructuur van de panelen van uw keuken perfect bewaard gebleven. Beitsen betekent eigenlijk niets anders dan dat een transparante laklaag op de kastjes gespoten wordt zodat de vezels van het hout prachtig zichtbaar worden.
keuken vernieuwen beits

Keuken voor:

Keuken oud

Keuken na:

Keuken nieuw

Wij hebben een breed aanbod van beitsen en patines in onze meubelspuiterij. We kunnen uw keuken vernieuwen door allerlei effecten op uw kastjes toe te passen. We kunnen bijvoorbeeld de houtporieën accenturen of de nadruk op de houtnerf legen.

Wilt u uw bestaande keuken graag vernieuwen? Neem dan contact met ons op of vul het offerteformulier in. Wij kunnen u dan een passend voorstel doen.